POWER POINT

POWER POINT

Partnerski kurs

Tvorac ovog kursa je Dalibor Skendžić. Njegovi radovi najbolje govore o njemu i zašto je veoma tražen kada je dizajn prezentacija u pitanju. Zato mi nećemo trošiti reči neka slika  kaže sve. Dalibor je dizajnirao logo za nas – logo Excel Guru je njegovo rešenje. Dva videa niže su verovali ili ne zapravo PPT prezentacije za ovu priliku snimljeni u video formatu.  

Power Point

Kako je nastao Power Point kurs?

Zašto rizikovati, ideju, projekat, budžet ili čak svoj san zbog toga što prezentacija iza tvojih leđa izgleda amaterski? Mnogo njih će reći da nije bitna forma već suština ili čuveni izraz: “Death by PowerPoint”… međutim kada dođe momenat odluke, onda svako slovo na slajdu postaje bitno. Da se odmah razumemo, dizajn prezentacije neće doneti rezultate sam za sebe ukoliko izostaju ostali elementi poput priče, stava i izgleda osobe, no u toku prezantacije tvoja poruka je bitna koliko i cilj tvoje prezetacije a lepo dizajnirani slajdovi iza tvojih leđa povećavaju značajno tvoje šanse i čine da izgledaš profesinalno i kompetentno. 

Kome je ovaj kurs namenjen?

Ovaj kurs nije za početnike koji su se retko ili povremeno sretali sa ovim programom. Ovaj kurs je namenjen onima koji imaju potrebu da redovno izveštavaju, prezentuju, rade “Pitch”-eve ili jednostavno vole ili žele da rade u PowerPoint-u i već imaju određeno iskustvo. Na ovom kursu ćeš naučiti: Kako se slažu boje, kako se koriste i slažu fontovi, kako složiti elemente na slajdu, kako dizajnirati grafike, kako animirati različite elemente i još mnogo leganih trikova putem kojih ćeš  postizati WOW efekat.

Nakon prijave za kurs Power Point, na vaš mail dobićete sve potrebne informacije o programu, ceni i svim ostalim detaljima.