Mi smo mlada firma, ali mi smo uspešni profesionalci sa više od 15 godina iskustva kroz različite oblasti kao što su prodaja, analiza, izveštavanje, prognoziranje-forecasting. 

ExcelGuru

Vladimir Petronić

Vladimir je idejni tvorac ExceGuru. Proveo je 16 godina u multinacionalnoj kompaniji Philip Morris u kojoj je poslednjih 7 godina bio na poziciji glavnog analitičara. Nakon što je napustio kompaniju u martu 2019. godine, Filip Morris ga poziva da se vrati kao konsultant i pomogne raznim odeljenjima u njihovim naporima da uspostave kvalitetan sistem izveštavanja. U medjuvremenu Vladimir je pokrenuo ExcelGuru i organizuje kurseve iz Excel-a, SQL-a, Tableau i Power BI i za 18 meseci kroz njegove kurseve je prošlo 178 polaznika. Vladimir poseduje veliko tehničko znanje ali i biznis znanje što mu omogućava da ove dve oblasti sinergijski spoji.

Excel, SQL, VBA, DAX, Tableau, Power BI, Access, Word Press, HTML, JS, CSS.

Dejan Pejić

Dejan je preko dve decenije proveo radeći u nekoliko domaćih i tri multinacionalne kompanije(Unilever, BAT, JTI). Većinu ovog vremena je bio upućen na napredno korišćenje Excel-a, naročito u poslednje četiri godine jer je radio na poslovima Analitičara prodaje i Biznis analitičara. U tom periodu je intezivirao i rad u VBA, čijom upotrebom je u značajnoj meri automatizovao svakodnevni rad ali je za razne sektore u kompaniji napravio i više uspešnih aplikacija koristeći Power Pivot.
Takođe je u tom periodu imao i privilegiju da radi kao interni Excel trener za više tržišta u regionu.

Paralelno sa ovim, gotovo od početka je upućen u rad ExcelGuru-a. Excel, VBA, Power Pivot, DAX, Power BI, Tableau, Visual Basic.net, Word Press

U sledećem bookletu možete pogledati šta smo to do sada sve radili, kako na pozicijama analitičara tako i sada kroz konsalting.

Lazar Trbović

Tokom poslednje decenije, Lazar je stekao značajno iskustvo u raznim finansijskim oblastima kao i u izveštavanju. Radio je kao konsultant Svetske banke i za druge ugledne vladine institucije kao što je Ministarstvo finansija i privrede u Srbiji. U proteklih nekoliko godina bio je angažovan i kao finansijski menadžer i direktor u različitim industrijama. Njegove glavne odgovornosti bile su povezane sa finansijskim izveštavanjem, budžetiranjem i prognoziranjem; uglavnom automatizacija i priprema periodičnih finansijskih izveštaja za rukovodioce kompanije. Pored navedenog, kreirao je i koristio razne izvore za izveštavanje, kao što su sistemi upravljanja bazama podataka i alati za poslovnu inteligenciju.
Lazar je 2019. sa Vladimirom porkenuo ideju za BII Solution.